Keho & Mieli

 
COACHING

 

 

Keho & Mieli

 
COACHING

 

“Henkilökohtainen valmennus, jonka avulla opit kuuntelemaan kehosi viisautta ja luot askeleet kohti haluamaasi muutosta”

MITÄ ON KEHO JA MIELI COACHING?

 Olet ehkä kuullut sanat Life Coaching tai ratkaisukeskeinen valmennus. Kyseessä on valmennusmenetelmä, jonka avulla selkeytetään ja luodaan tavoitteita, sekä hahmotetaan polku, joka mahdollistaa halutun muutoksen. Erilaisten harjoitusten kautta saat yhteyden omaan aitoon itseesi: kuka olet ja millaista elämää todella haluat elää? Löydät uudenlaista innostusta, rohkeutta ja voimavaroja kulkea kohti tarvitsemaasi muutosta. Opit myös kumoamaan matkallasi olevia (sisäisiä) esteitä.

Keho & Mieli – coaching on minun henkilökohtainen valmennustapani – emme toimi vain mielen muokkaamisen tasolla vaan opit kuuntelemaan myös viisaan kehosi viestejä. Valmennuksessa teemme mm. läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia, joiden avulla vahvistat kehon ja mielen yhteyttä – tästä läsnäolon tilasta nousevat tarvittavat vastaukset ja ratkaisut.

Valmennus ei ole terapiaa, mutta se on usein hyvin terapeuttista ja voimaannuttavaa. Kun kehon ja mielen yhteys vahvistuu, opit myös säätelemään stressiä ja hallitsemaan hankaliakin tunteita.

KEHO JA MIELI COACHING – KENELLE?

Sinulle, joka

N
Kaipaat muutosta elämääsi (ulkoinen tai sisäinen muutoksen tarve), mutta kaipaat vielä tukea matkallasi (esim. selkeyttä, rohkeutta tai keinoja päästä tavoitteeseen)
N
Haluat oppia kuuntelemaan viisaan kehosi viestejä
N
Kaipaat apua stressinhallintaan ja tunteiden säätelyyn
N
Haluat vahvistaa omaa sisäistä voimaasi ja rohkeuttasi, jotta voisit elää omannäköistä elämää
N
Haluat pohtia toisen ihmisen kanssa erilaisia vaihtoehtoja elämässäsi – mihin suuntaan sinun tulisi kulkea?
N
Koet, että et juuri nyt kaipaa psykoterapiaa, vaan enemmänkin asioiden pohtimista toisen ihmisen kanssa, uudenlaisten ratkaisujen löytämistä ja kehomieli-yhteyden vahvistamista (valmennus toimii hyvin myös terapian rinnalla)

KEHO & MIELI COACHING – MITÄ SAAN?

Z
Yksi valmennuskerta on kestoltaan n. 60-75 minuuttia
Z
Valmennus tapahtuu etänä Zoomin välityksellä
Z
Tapaamisen aikana keskustelemme ja teemme erilaisia harjoituksia tarpeen mukaan (mielikuvaharjoituksia, läsnäoloharjoituksia, harjoituksia erilaisia menetelmiä käyttäen kuten kirjoittaminen ja piirtäminen)
Z
Valmentaja ei koskaan neuvo tai anna valmiita ratkaisuja. Minun tehtäväni ratkaisukeskeisenä valmentajana on saattaa Sinut erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla oman sisäisen viisautesi ääreen. Valmennuksessa nousee esiin aivan uudenlaisia oivalluksia, voimavaroja ja keinoja, joita et aiemmin ole ehkä tietoisella mielellä tavoittanut.
Z
Valmennuksen jälkeen saat sähköpostitse koosteen “Valmennuksen muistiinpanot”, joka sisältää valmennuksen aikana nousseet tärkeimmät oivallukset, sovitut keinot ja tavoitteet sekä vinkit tehtyjen harjoitusten käyttöön jatkossa.

HINTA JA AJANVARAUS

Hinnat ovat toistaiseksi voimassa olevia opiskelijahintoja. Suoritan tällä hetkellä Valmentamon LCF Life Coaching opintoja, joihin kuuluu 125 tuntia henkilökohtaista valmennustyötä. Kaikki koulutuspäivät ja suurin osa valmennuksista on jo suoritettuna, mutta muutamia asiakkaita mahtuu vielä mukaan edullisin opiskelijahinnoin.

Henkilökohtainen valmennus
yksi kerta:

60€

(sis. alv 24%, norm. 95€)

Kahden kerran valmennuspaketti kerralla ostettuna:

100€

(sis. alv 24%, norm. 180€)

Valmennus toteutetaan Zoomin kautta sovittuna ajankohtana. Kysy vapaita aikoja sähköpostitse: tiia@hellamieli.fi

Asiakkaiden kokemuksia

”Tein Tiian kanssa valmennuksia ja myös TRE-yksilöohjausta. Oli mukavaa, kun Tiia antoi juuri minulle sopivat harjoitukset ja kuulin valmennuksessa, että häneltä voi saada myös TRE-yksilöohjausta. Harjoitukset olivat helppoja toteuttaa ja se oli samalla mielenkiintoista ja välillä jopa leikkisää. Valmennuksesta oli minulle heti hyötyä siihen, että sain kehoa rentoutettua. Sain myös tunteen, että minun ei tarvitse hävetä mitään ja, että voin vapautua kehon taakoista, joita olen kantanut mukanani. Olin jo vuosia etsinyt tämän tyyppistä apua stressinhallintaan. Valmennuksessa sain juuri minulle sopivia mielikuva- ja kehoharjoituksia jännittäviin tai stressaaviin tilanteisiin. Tuntuu, että mielikuvaharjoitukset ovat vieneet myös eteenpäin asioita, jotka ovat kuormittaneet mieltä ja kehoa. Koska vaikutuksia ja tuloksia huomasi jo heti ensimmäisellä kerralla, se oli samalla motivoivaa. Tiiasta tuli heti luotettava ja ammattitaitoinen vaikutelma. Hän kohtasi hienosti toisen ihmisen ja hänen kanssaan oli mukavaa työskennellä, hän kuunteli asiakasta.”

Coaching ja TRE asiakas

”Pidin siitä, että valmentaja osasi jokaisessa hetkessä ottaa juuri oikeat harjoitukset, jotka sopivat tilanteeseen. Valmentajana Tiia on lämminhenkinen ja hän luo turvallisen olon ja tekee varmuudella harjoitukset ja ohjauksen. Hän osaa hyvin lukea asiakasta.”

Coaching asiakas

”Valmennus oli erittäin hyödyllinen minulle. Tiia loi miellyttävän ja rauhallisen tunnelman omalla olemuksellaan, joka lisäsi halua avautua.Tykkäsin harjoituksista ja tavasta ohjata niitä.”

Coaching asiakas

”Sain viettää 4 kertaa Tiian valmennuksessa. Tiia sai lempeällä, motivoivalla ja selkeällä ohjauksella alitajunnastani tuotua esille jo olemassa olevat ratkaisut. Jokaisella kerralla ratkaisua tarvitseva ongelma tai asia sai uusia laajempia näkökulmia niin tunnepuolelta kuin konkreettiselta alueelta. Tiia ohjasi ratkaisut esille erilaisten harjoitusten kautta. Hän ohjaa motivoivasti ja lempeästi läpi harjoitusten, niin että alitajunta saa itse tuoda näkyville tarvittavat itselle sopivat ratkaisut ja suunnat. Tiia ymmärtää kehon ja mielen yhteyden, sekä sen, että keho viestii meille asioita, jotka se jo tietää. Hän ymmärtää, kuinka kehoa käyttämällä ja kuuntelemalla saadaan ratkaisuja asioihin, joihin mieli yksin ei yllä. Voin siis suositella Tiiaa koko sydämestäni sinulle, kun tarvitset lempeää, ymmärtävää ja motivoivaa valmentajaa. Tiialla on kyky tulla lähelle silloinkin, kun tunne voi olla suuri ja voimakas. Kyky nähdä minne kannattaa kurkata, kun tuntuu tiukalta.”

Jenni Vimpari

Coaching asiakas, @lasinen__helmi

”Neljä Valmennuskertaa kuulosti aluksi vähäiseltä, mutta paneutuessamme oleellisimpiin asioihin, tuntui että valmennus muutti paljon pieniä asioita arjessani.”

Coaching asiakas

”Keskustelimme uupumukseen johtaneista kuormitustekijöistä ja sen perusteella Tiia valitsi harjoituksen, jonka teimme yhdessä. Keskustelun ja harjoituksen avulla tunnistin ajatusmallini ongelmat ja ymmärsin, miten ajatteluni on muututtava, jotta kuormitukseni vähenisi. Pyrin toteuttamaan tuota ajatusta päivittäin ja se toimii.”

Coaching asiakas

VALMENTAJASI:

Tiia Minaya valmentajasi

Hei, olen Tiia!

TIIA MINAYA, RATKAISUKESKEINEN VALMENTAJA JA KEHOMIELI-MENETELMIEN OHJAAJA (MINDFULNESS OHJAAJA CFM JA SERTIFIOITU TRE-OHJAAJA)

”Ratkaisukeskeinen valmennus – menetelmä on lisännyt ymmärrystäni kehon viisaudesta. Kun todella pysähdyn ja olen läsnä, sisimmästäni nousee tarvitsemani vastaukset, luottamus ja rohkeus. Menetelmään kuuluvien harjoitusten avulla olen muuttanut haitallisia ja rajoittavia uskomuksia, sekä uskaltanut myös unelmoida isommin. Kaikki on mahdollista, kun saa purettua oman mielen luomia esteitä. Niin moni ei edes tiedä, että tällainen menetelmä on olemassa! Sen vuoksi haluan kutsua myös Sinut oman sisäisen viisautesi ja voimasi äärelle.”