MAKSUTON 3 PÄIVÄN
MINIKURSSI

VAPAUDU SOSIAALISESTA JÄNNITTÄMISESTÄ

VIISAAN KEHOSI AVULLA

JÄNNITÄTKÖ SOSIAALISISSA TILANTEISSA?

Jännitätkö sosiaalisissa tilanteissa - poster - opt

Hei, olen Tiia!

KEHOMIELI-MENETELMIEN JA JÄNNITTÄJÄKURSSIEN OHJAAJA.

Jos kyllä, olet saapunut oikeaan paikkaan. Useimmat ihmiset ovat kokeilleet jännittämiseen ns. perinteisiä keinoja kuten puhemuotoista terapiaa, altistusta eli toistuvasti jännittäviin tilanteisiin menemistä sekä lääkitystä, mutta usein nämä keinot eivät ole auttaneet riittävästi vaan krooninen jännittäminen jatkuu….

Syynä on se, että kehoa ei ole huomioitu. Kehon (hermoston) krooninen hätätila saattaa olla jatkuvien jännitys- ja ahdistusoireiden taustalla. Sen vuoksi tarvitsemme kehomieli-työkaluja.

Jännittyneessä kehossa on huolestunut mieli, rennossa kehossa on luottavainen mieli.

TÄMÄ MINIKURSSI ON SINULLE, JOS…

N

Koet, että jännittäminen vie liikaa energiaa elämässäsi

N

Jännittäminen vaikuttaa työhyvinvointiisi (esim. palaverit, esiintyminen, työpaikan tilaisuudet ja koulutukset aiheuttavat kohtuutonta stressaamista)

N

Jännittäminen aiheuttaa kehoosi kroonisen stressi- ja jännitystilan

N

Olet ehkä jo kokeillut erilaisia apukeinoja (kuten psykoterapia, lääkitys, jännittäville tilanteille toistuva altistuminen), mutta mistään ei ole ollut merkittävää apua

N

Haluat oppia ymmärtämään, mistä jännittäminen johtuu ja miten voit saada jännitysoireet lievenemään, jotta voit edetä elämässäsi haluamallasi tavalla ilman jatkuvaa stressiä ja jännittämistä

MITEN VAPAUTUA SOSIAALISESTA JÄNNITTÄMISESTÄ?

Minikurssilla kerron sinulle mm:

Jännittäminen onkin kehossasi

1. päivän videolla käymme läpi, mitä jännittäjän tulee tietää aivoista, hermostosta ja lihaksista.

Tulet oivaltamaan, että jännittämisen juurisyyt ovatkin kehossani, ei korviesi välissä.

Mitä työkaluja tarvitset?

2. päivän videolla kuulet, mitä erilaisia kehomieli-menetelmiä tarvitset, jotta voit alkaa vapautumaan sosiaalisesta jännittämisestä.

Olen jakanut nämä neljään eri kategoriaan.

Miten voin edetä kohti muutosta?

3. päivän videolla kuulet, miten elämäsi voi muuttua, kun hermostosi palaa tasapainoon ja kehosi hellittää kroonisesta hätätilasta.

Kerron, missä ja miten voit oppia kaikki tarvittavat kehomieli-työkalut, joita jokaisen jännittäjän tulisi osata.

TILAA NYT MAKSUTON MINIKURSSI!

Z

Saat kolmena peräkkäisenä päivänä oivalluttavan miniluennon, ensimmäisen heti tilauksen jälkeen. Linkit videoihin saapuvat sähköpostiisi.

Z
Kolmen päivän jälkeen ymmärrät, miksi aiemmat keinot eivät ole auttaneet ja mitä keinoja tarvitaan, jotta voit alkaa vapautumaan elämää rajoittavasta jännittämisestä.

Kyllä kiitos, haluan katsoa ilmaisen minikurssin!

KURSSILLA TAPAAT MINUT

profile4-60-high

Hei, olen Tiia!

KEHOMIELI-MENETELMIEN JA JÄNNITTÄJÄKURSSIEN OHJAAJA.

Sosiaalinen jännittäminen on ollut osa myös minun elämääni. Olen aina ollut puhelias ja ulospäinsuuntautunut ihminen ja sen vuoksi sosiaalinen jännittäminen aiheutti valtavan sisäisen ristiriidan.

En ollut ujo, joten ihmettelin, miksi kehoni ja mieleni reagoivat panikoimalla tavallisissa arjen tilanteissa, kuten kaupan kassajonossa sekä työpaikan palavereissa ja kahvihuoneessa.

Tiesin, että ongelma ei ollut korvieni välissä, koin olevani mieleltäni täysin terve.

Hermostoni oli kuitenkin jatkuvassa ylivireystilassa sekä lihakseni kroonisessa jännitystilassa. Kärsin erilaisista psykosomaattisista oireista, kuten rytmihäiriöistä, päänsäryistä ja migreenin auran aiheuttamista näköhäiriöistä.

Kun vihdoin löysin avun erilaisista kehomieli-menetelmistä ja sain hermostoni irti kroonisesta hätätilasta – koko elämäni muuttui.

Jatkuva epämääräinen ahdistuneisuus, jännittäminen ja paniikkioireet loppuivat. Samoin lähes kaikki psykosomaattiset oireet katosivat.

Tärkein viestini kaikille jännittäjille onkin; jos mikään ei ole aiemmin auttanut, kannattaa kääntää katse kohti viisasta kehoasi.

Koulutuksestani

Elämä on paras opettajani, mutta koulutukseni kautta olen myös Sosionomi AMK, sertifioitu TRE-ohjaaja (Tension & trauma releasing exercises), Mindfulness-ohjaaja CFM ja ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach). Tällä hetkellä opiskelen EFT-ohjaajaksi (Emotional freedom techniques).

Hellä Mieli-yritykseni on ollut olemassa vuodesta 2017 alkaen. Suositulla Jännittäjän verkkokurssillani on ollut mukana jo yli 1000 osallistujaa. 

Minikurssin jälkeen voit tutustua myös esikoiskirjaani ”Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – käytä kehosi viisautta” (Viisas Elämä, 2023).

Mutta minikurssilla kerron Sinulle lisää, nähdään pian siellä 🙂