ILMAINEN VIDEOLUENTO – JO YLI 3000 KATSOJAA

 

MITEN VAPAUTUA
SOSIAALISESTA JÄNNITTÄMISESTÄ?

“Sosiaalinen jännittäminen ei ole korvien välissä oleva ongelma, vaan hermoston säätelyn ongelma – eli kehon krooninen ylivireys- ja jännitystila.”

KEHON KAUTTA KOHTI RENNOMPAA ELÄMÄÄ

 

Jännittäminen ei ole korvien välissä oleva ongelma – ei, et ole hullu tai mielenvikainen. Usein sosiaalinen ahdistuneisuus ja jännittäminen johtuu siitä, että kehomme on jäänyt krooniseen ylivireys- ja jännitystilaan. Ylivirittynyt hermosto saa aivotkin pysymään hätätilassa.

Arkisissa tilanteissa ei kuitenkaan ole todellista vaaraa.

Jännittäminen on hallinnut elämääsi ehkä vuosia tai jopa vuosikymmeniä – mutta se ei haittaa. Menneisyys ei enää määritä tulevaisuuttasi. Nyt on aika oppia ja oivaltaa jotain uutta.

MIKÄ MUUTTUISI, JOS…

N

Jos sinulla olisi keinoja hermostosi säätelyyn ja jännittämisen lieventämiseen?

N
Pelko ei enää ohjaisi valintojasi?
N

Uskaltaisit olla oma aito itsesi?

N
Jännittäminen ei enää olisi osa jokapäiväistä arkea ja veisi kaikkea energiaa?

MITEN VAPAUTUA SOSIAALISESTA JÄNNITTÄMISESTÄ?

 Videoluennolla kerron sinulle mm:

Mitä ovat jännittämisen kerrokset?

Minkä muiden tunteiden kanssa meidän täytyy työskennellä ENSIN, ennen kuin voimme vapautua elämää rajoittavasta jännittämisestä.

Esimerkiksi häpeä on yksi jännittämisen kerroksista, joka lisää jännitysoireita.

Miten pääset takaisin omaan ytimeen?

Kuka olet silloin, kun jännittäminen ei enää määrittele sinua? Matka omaan aitoon ytimeen voi alkaa. Käymme läpi kehon eri kerroksia – kun puramme kehomme fyysisiä jännityksiä ja vapautamme kehoon lukkiutuneita tunteita, jännitysoireet alkavat lieventyä.

Mitkä 4 elementtiä tarvitset matkallasi kohti rennompaa elämää?

Tarvitsemme erilaisia työkaluja, joiden avulla opimme rauhoittamaan kehoa ja mieltä. Nämä neljä elementtiä antavat suuntaviivat siihen, mitä tulee tehdä, jotta voisimme vapautua sosiaalisesta ahdistuneisuudesta ja jännittämisestä.

LUENNON JÄLKEEN YMMÄRRÄT MYÖS:

Z
Miksi puhemuotoinen terapia ei aina yksistään riitä jännittämisen “hoidossa” – ja miksi KEHO on merkittävin väylä ja työkalu matkalla kohti rennompaa elämää.
Z

Miksi altistus ei aina auta – eli vaikka menisit samaan tilanteeseen tuhat kertaa ja opit siitä kyllä selviytymään, mutta silti kehosi siirtyy aina taistele- tai pakene-tilaan.

Palautteita luennosta

{

“Luento oli todella antoisa. Itselläni on diagnosoitu paniikkihäiriö sekä ahdistuneisuutta. Koen, että tilanne on ”kroonistunut”, vaikka olen koettanut juuri mainitsemiasi altistusta yms. tehdä. Nyt sain uutta energiaa tämän luennon myötä lähteä harjoittamaan aktiivisesti kehoa ja mieltä. Haluan todella irti tästä jännittämisestä. Kiitos!”

{

“Katsoin juuri videosi, ”Miten vapautua sosiaalisesta jännittämisestä”?, ja pakko sanoa, että tästä oli minulle enemmän apua kuin terapiasta, jossa kävin puoli vuotta!”

{

“Luento oli ihana ja toi kyllä pintaan omat syyt jännittämiseeni. Kiitos että jaoit luennon. Odotan innolla verkkokurssiasi!”

{

“Kiitos. Itse paininut lähes aina voimakkaan jännittämisen kanssa, jonka vuoksi elämä muokkautunut monella tapaa erilaiseksi kun mitä olen haaveillut. Tästä sai hyviä ajatuksia siihen, mitä alkaa työstämään, eikä vain sitä ainaista ”täytyy vain siedättää itseään ”, mikä ei omalla kohdalla ole toiminut.”

{

“Luento oli erittäin hyvin jäsennelty. Sitä oli helppo seurata. Rauhallista puhetta oli miellyttävää kuunnella. Tärkeä tieto, että jännittäminen ei lähde altistamalla, jos keho on jatkuvassa stressitilassa.”

{

“Luento on mahtava! Sain siitä paljon ymmärrystä omaan jännittämiseen ja sen syihin. Se avasi myös hyvin sitä, että jännittäminen ei ole parantumaton sairaus vaan osa minua, joka minun pitää vain osata hyödyntää oikein ja ymmärtää sen syntysyitä.”

Kyllä kiitos, haluan katsoa ilmaisen luennon!

LUENNOLLA TAPAAT MINUT

profile4-60-high

Hei, olen Tiia!

KEHOMIELI-MENETELMIEN OHJAAJA JA HYVINVOINTIALAN YRITTÄJÄ.

Olen myös kokenut jännittäjä 🙂 Viimeiset 15 vuotta olen opiskellut ja ihmetellyt itseäni, mielen ja kehon yhteyttä – ja etsinyt keinoja, joiden avulla voida hyvin. Suurin oivallukseni on ollut, että kun kehosta saa vapautettua trauma- ja stressiperäistä ylimääräistä energiaa ja jännitettä, myös mieli alkaa toimia eri tavalla. Haluan luoda sinulle oikopolun oivalluksiin – jotta myös sinun ei tarvitsisi kuluttaa vuosikausia ja tuhansia euroja löytääksesi näiden samojen vastausten ääreen.

Elämä on paras opettajani, mutta koulutukseni kautta olen myös sosionomi, sertifioitu TRE-ohjaaja (Tension & trauma releasing exercises), Mindfulness-ohjaaja CFM ja ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach). Hellä Mieli-yritykseni on ollut olemassa vuodesta 2017 alkaen. Silloin otin hypyn kohti omannäköistä elämää ja annoin luottamuksen ohjata pelon sijaan.

Suositulla Jännittäjän verkkokurssillani on ollut mukana jo yli 1000 osallistujaa. 

Luennon jälkeen voit tutustua myös esikoiskirjaani ”Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – käytä kehosi viisautta” (Viisas Elämä).

Mutta videoluennolla kerron Sinulle lisää, nähdään pian siellä 🙂