TULE MUKAAN

JATKOKURSSIN ODOTUSLISTALLE JA SAAT IKUISEN SUPER-EDUN

Alla olevalla videolla kerron tulevista suunnitelmista ja kutsun sinut mukaan Jännittäjän verkkokurssin jatkokurssille (sisältää ikuisen superedun), joka tulee olemaan voimaannuttava kuukausijäsenyys-sivusto ja yhteisö. Videon kesto on n. 12 min.

3 SYYTÄ, MIKSI HALUAN TEHDÄ JATKOKURSSIN JÄNNITTÄJÄN VERKKOKURSSILLE

Syy 1:

Jatkokurssia on toivottu paljon

Tämä on ehdottomasti tärkein syy tehdä jatkokurssi, koska sille on niin suuri tarve ja sitä on palautteissa toivottu. Moni kokee, että kuuden viikon Jännittäjän verkkokurssi menee nopeasti ja juuri kun pääsee hyvään alkuun, kurssi jo loppuu. Kurssin aikana moni on saanut uudenlaisia oivalluksia, innostusta ja toivoa – ja haluan sen tunteen jatkuvan myös jatkokurssilla.

Syy 2:

Muutos integroituu kehoosi (hermostoon ja aivoihin) vain säännöllisen harjoittamisen myötä

Kuuden viikon verkkokurssin jälkeen voi olla, että harjoituksia ei tule enää tehtyä niin aktiivisesti. Jotta muutos voisi tapahtua, tarvitaan säännöllistä harjoittamista. Vasta silloin kykenemme säätelemään hermostoamme (palauttamaan turvan tunteen myös paniikin keskellä) ja aivoissamme alkaa muodostua uudenlaisia hermoyhteyksiä (katastrofiajatusten tilalle alkaa syntyä itsemyötätuntoisia ja kannustavia ajatuksia).

Syy 3:

Ryhmän ja ohjaajan tuki sekä uudet, innostavat harjoitukset motivoivat tekemään harjoituksia ja auttavat pysymään muutosprosessissa mukana

Moni on jo huomannut, miten paljon hyötyä pienistäkin kehomieli-harjoituksista on. Uusien harjoitusten saaminen sekä ryhmän ja ohjaajan tuki auttavat sinua pitämään motivaatiota yllä ja tekemään harjoituksia säännöllisesti. Alat huomata muutoksia arjessasi ja tavassasi reagoida asioihin, eikä jännittäminen pidä sinua otteessaan enää niin voimakkaasti.

MITÄ ON LUVASSA JATKOKURSSILLA?

 

Jatkokurssi tulee olemaan kuukausijäsenyys-sivusto ja jännittäjien oma voimaannuttava yhteisö. Myös jatkokurssille tulee keskustelupalsta, jossa voimme jakaa ajatuksia, vinkkejä ja vertaistukea.

Tämän hetken suunnitelmani on (muutoksia saattaa tulla), että jatkokurssi olisi “kevyt”, eli ei liikaa aikaa vievä, vaan harjoitukset olisi helppo ottaa osaksi arkea, pala kerrallaan.

 

Alustava suunnitelma jäsenyys-sivustolle/jatkokurssille on:

Z
Ensimmäisen 20 viikon aikana saat joka viikko yhden harjoituksen (tästä tulee ilmoitus sähköpostiin, jotta huomaat tulla kurssialustalle). Eli yksi harjoitus viikossa – siihen on varmasti aikaa (toki voit tehdä harjoituksia oman aikataulusi mukaan).
Z

Joka toinen viikko harjoitus on hermostoasi muokkaava kehomieli-harjoitus ja joka toinen viikko voimaannuttava ja uusia oivalluksia herättävä Life Coaching-harjoitus, jonka avulla kehität itseäsi ja elämääsi haluamaasi suuntaan (ratkaisukeskeisen valmennuksen menetelmiä)

Z
Tulen lisäämään myös lisätietoa TRE-harjoituksesta ja keskustelupalstalla tarjoan tukea ja vastaan kysymyksiin, jos jo teet harjoituksia tai olet niistä kiinnostunut
Z
Itse kurssialusta kasvaa pikkuhiljaa ja sinne lisätään materiaalia säännöllisesti: mm. Luentoja, pikaharjoituksia (joita voi tehdä juuri ennen h-hetkeä), vinkkejä ja toiveenani on saada myös vierailevia kehomieli-asiantuntijoita ohjaamaan erilaisia harjoituksia ja pitämään mini-luentoja.

LIITY NYT MUKAAN ODOTUSLISTALLE JA VARMISTA IKUINEN SUPER-ETU

Mietitkö osallistumista Jännittäjän verkkokurssin jatkokurssille? Jätä alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi niin lisään sinut odotuslistalle. Saat tiedon heti kun ilmoittautuminen on avoinna, ja vasta silloin päätät haluatko olla mukana (tämä ei siis sido vielä mihinkään).

Super-edun, eli kuukausijäsenyyden ikuinen tarjoushinta (hinta ei nouse sinulle koskaan, vaikka muuten hinta tulee jatkossa olemaan korkeampi) on VAIN ja AINOASTAAN tällä odotuslistalla oleville henkilöille. Eli ensimmäinen ryhmä, joka pääsee sisään jäsenyyssivustolle on “perustajajäsen”-ryhmä, ja kiitoksena siitä, jäsenyyden kuukausihinta on sinulle ikuisesti vain 12 euroa kuukaudessa.

Jäsensivustolla ei ole sitoutumista, vaan sieltä voi jäädä pois milloin tahansa. Maksu menee automaattisesti kuukausittain luottokortilta, kuten muissakin kk-maksullisissa palveluissa.

Haluatko siis tulla mukaan ja kuulla ensimmäisenä, kun jatkokurssin ovet avautuvat? Samalla lukitset itsellesi ikuisen super-edun 12e/kk ja saat voimaannuttavan yhteisön ja ohjaajan tuen. Säännöllisten kehomieli-harjoitusten avulla alat astella kohti rennompaa elämää ja integroit muutokset kehoosi.

Odotan jo innolla jatkokurssin tekemistä ja alkamista – tulethan mukaan tälle ainutlaatuiselle matkalle? 🥰