Kurssien peruutusehdot

Lue palvelun maksu- ja peruutusehdot oman kurssisi kohdalta.

TRE-aloituskurssi 
Kurssi maksetaan Holvi-verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Jos asiakas peruu osallistumisen kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkua, voidaan kurssimaksu palauttaa vähennettynä toimistokuluilla (7 euroa). Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan täysi hinta. Ilman ennakkoilmoitusta pois kurssilta jääneiltä peritään koko kurssin hinta. Oman kurssipaikan voi siirtää ilmoituksella toiselle henkilölle, jos on itse estynyt tulemaan.
Jännittäjäkurssit (6 viikon kurssi)
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50e verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Asiakas saa loppulaskun kurssista sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen. Laskun voi pyytää 1 tai 2 erässä. Jos asiakas peruu osallistumisen kurssille vähintään 21 vrk ennen kurssin alkua, voidaan kurssimaksu palauttaa kokonaisuudessaan (vähennettynä toimistokulut 7e). Tämän jälkeen tulleista peruutuksista 14-20 vrk ennen kurssia veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Jos kurssille tulo perutaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia, veloitetaan asiakkaalta koko kurssin hinta. Jos asiakas joutuu perumaan kurssille osallistumisen sairastumisen vuoksi, voi jo maksetun kurssin suorittaa toisena erikseen sovittuna ajankohtana. Koko kurssimaksun palautusta voidaan harkita, jos asiakas esittää lääkärintodistuksen hyvissä ajoin ennen kurssin aloitusta. llman ennakkoilmoitusta pois kurssilta jääneiltä peritään koko kurssin hinta.
Yksilöohjaus
Yksilöohjaus maksetaan etukäteen Holvi-verkkokaupan kautta. Varattu aika tulee perua viimeistään edellisenä päivänä. Tällöin asiakas saa jo maksetun maksun takaisin (vähennettynä toimistokulut 7e) tai voi vaihtaa maksetun ohjauksen toiseen ajankohtaan. Jos varattu aika perutaan samana päivänä tai asiakas ei ole tehnyt peruutusta, eikä saavu paikalle, veloitetaan yksilöohjauksen kokonaishinta.
Kurssin peruuntuessa järjestäjän puolelta
Jos kurssi peruuntuu ennen kurssin alkua järjestäjän sairastumisen/ylivoimaisen esteen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada 100% palautus maksetusta kurssista. Jos yksi kurssikerta peruuntuu pidemmän kurssin aikana järjestäjän ylivoimaisen esteen vuoksi, järjestäjä tarjoaa uutta korvaavaa ajankohtaa.
Oikeus muutoksiin pidätetään.